luni, 27 iunie 2016

Un alt gen de femeie



 Unele femei   sunt ca o gara situata la cap de linie .Cand te-au prins pe ,,teritoriul,, lor pun  sigiliul si te gareaza pe linia moarta .La inceput nu iti dai seama pentru ca asa cum se spune din popor  te afli in,, Saptamana oarba ,,…dar care nu dureaza toata viata .Cand ,,deschizi,, insa ochiii este deja prea tarziu ..pentru ca in dorinta de protectie si de a fi ferit de toate rautatile iti dai seama ca esti ca o garnitura de tren in depou ,o garnitura care a ruginit ,sa murdarit ,are chiar si rotile blocate, pentru ca acesta a fost scopul initial .Sa te aduca in stare de ,,epava,, cu vizibilitatea bolcata din toate punctele de vedere de peretii metalici si reci .
Nu te mai agita in zadar …iubire …eu oricum te plac si asa.Am insa un regret care imi apasa pe suflet si nu imi da pace nici  liniste pentru ca te simt cum stai linistit ,,garat pe o linie moarta ,,de unde cineva este sigur ca nu risti si nici nu incerci sa te avanti , nu cumva sa stii cu adevarat cine esti ,pentru ce ai venit pe aceasta lume ,sa nu iti intelegi adevarata misiune si ce e mai grav ,esti blocat pentru a nu afla cine poti fi cu adevarat.
Vor in  acest  blocaj sa te ,,pastreze,, pe tine …..oprindu-ti clipa.Acestea te feresc de toate riscurile dar te lipsesc si de toata ,,distractia,,..
 Trebuiesc evitate ….Problema este ca la inceput ni se pare totul ok! Si consideram ca tot ceea ce fac pentru noi ,o fac din prea multa admiratie si iubire .Cand isi dau insa masca jos si isi arata adevarata fata ,poate fi extrem de tarziu .

Abia atunci iti dai seama ca ai fi avut nevoie de o femeie care sa te lase sa zbori,ba chiar sa te incurajeze sa o faci .Sa te incurajeze la punera in aplicatie a planurilor tale indiferent cate din ele au dat pana in acel moment si gres.Sa te certe doar in momentul in care observa ca intradevar ,,bati campii,,.Sa inteleaga ca zborul tau poate aduce ,realizarea voastra.
Pentru tine este important sa nu o confunzi cu ,,o baza de plecare ,,… Aeroportul  tau trebuie sa aiba  ,,propriile aripi,, iar tu  sa ai intodeauna o alta destinatie  .
La capatul fiecarui zbor trebuie sa te astepte ,,fericita ,,ea ….tocmai de aceea nu incerca sa o silesti sa te astepte mereu in acelasi loc .

,,FEMEILE PUTERNICE  POT ZBURA ALATURI DE TINE ,,Ele niciodata nu vor incerca sa iti incurce drumurile numai pentru a te pastra doar pentru ele .
Libertatea te face intodeauna sa te intorci acasa …fericit .
Zbor liber,, IUBIRE,,si nu uita sa ai intodeauna o destinatie noua …………..










Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu