luni, 27 iunie 2016

Femeia desteapta


Iubesti o femeie desteapta ?
Ai curajul sa iubesti o femeie desteapta?
Stii ce se intampla intr-o astfel de situatie?
Ei bine,si de stii si de nu stii eu tot fac mentiunea care imi staruie in minte. Si anume :In momentul in care ai decis sa iubesti o femeie desteapta,ai decis sa fii un barbat adevarat .Nu incerca sa fii altfel deoarece femeia desteapta nu poate fi iubita de orice tip de barbat ,nefiind inteleasa.Doar un barbat adevarat o va putea intelege si ii va putea face fata.
Femeia desteapta isi da seama ori de cate ori vei incerca sa o tragi pe sfoara,sa o minti …..si tot datorita inteligentei si flerului ei iti va da impresia ca te-a crezut atunci  cand minciuna ta nu a fost o minciuna inofensiva….dar sa nu iti imaginezi ca se va multumi doar sa iti lase impresia ca te-a crezut ci va cauta diverse tertipuri incat va face ca adevarul sa iasa la lumina si nu oricum ci spus chiar de propria-ti persoana.
In alta ordine de idei ,femeia desteapta ,nu va fi niciodata multumita sa auda un ,,te iubesc,,spus in gura mare,ci iti va cauta in gesturi acel ,,te iubesc ,,care sa ii intareasca puterea  acelui ,,te iubesc ,,rostit.
Pentru acest gen de femeie, cuvintele au doar rolul sa intareasa si sa sustina ceea ce tu deja arati.
In situatia in care vorbele, se vor afla in contradictie cu gesturile, te asigur ca va observa.
Acest gen de femei este  capabila sa observe cele mai mici detalii,mult mai mult decat celelalte femei,dar si interpreteaza mai mult decat altele.

Deci:daca nu iti place sa dai explicatii si raspunsuri la avalansa de intrebari te sfatuiesc sa nu te incurci sa iubesti o femeie de acest gen.
Ea va pricepe gestul tau de ai oferi un buchet de flori,mai ales ca asta nu face parte dintr-o obisnuinta,imaginandu-si ca ai facut o greseala imensa ori ai inselat-o cu ceva sau cineva…..dar va lua in considerare si varianta ca totusi ar fi posibil sa fi citit Codul bunelor mniere ,din care ai si retinut cate ceva..
Femeia desteapta va simti mereu ,cand folosesti replici prea ieftine,cu care in loc sa o cuceresti o vei face sa rada ….dar nu cu tine ci de tine.
Femeia desteapta intodeauna se lasa cucerita extrem de greu.pentru ca ea stie ca barbatii care nu intentioneaza sa aiba cu ea o relatie serioasa,vor pleca ,asta fiind un fel de triere ca apoi sa ramana alaturi de acela care conteaza cu adevarat.
Intodeauna cand alegi sa iubesti o femeie desteapta, trebuie sa ai in vedere ca ea nu va accepta jumatatile de masura….nu va sta la discutii si negocieri …ea vrea intodeauna totul …sau mai bine nimic ….fara cale de misloc …fara compromis.
Ca sa poti fi alaturi de o femeie desteapta nu uita ca este imperios necesar sa fii ….un barbat adevarat….
Nu incerca sa te inseli singer crezand ca si daca ea te-a acceptat in viata ei ,va sta sa te suporte cu prostia de care vei da dovada mai tarziu .Da,pentru ca sunt destui barbati care au invatat foarte bine sa isi mascheze prostia ,dar nu au invatat sa se destepte ,ceea ce va conduce la de spartire .
Femeia desteapta este   puternica si capabila sa renunte la tot ,atunci cand a observat cine este cu adevarat barbatul de langa ea, sa o ia de la cap indiferent daca va fi nevoita sa o ia de la ,,zero,, .
Deci,atentie la neatentie si bagare de seama pe cine vrei sa ai langa tine ,pacalind .





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu